Kurser

Strategirummet samarbejder med forskellige kursus-udbydere, hvor Strategirummets andel af kurserne er introduktion til og brug af værktøjer, der kan give kursisterne hands-on erfaring med den teori, de lærer på kurset. Pt. er der planlagt to kurser i regi af Dansk Fjernvarme:

  • en vedr. elmarkedet den 9. oktober 2024, hvor kursisterne bl.a. bliver introduceret til Power Market Simulator, og hvor de bruger modellen i undervisningen
  • en vedr. systemydelser den 7. november 2024, hvor kursisterne bl.a. bliver introduceret til System Services Market Simulator, og hvor de bruger simulatoren i undervisningen

Se kursus-beskrivelserne hos Dansk Fjernvarme.

Hvis I er en virksomhed, der ønsker et internt kursus, hvor I bliver introduceret til elmarkedet og bruger Power Market Simulator til at opnå praktisk erfaring med elmarkedet, eller hvis i internt vil bruge System Services Market Simulator, kan I bestille et internt kursus hos Strategirummet.

Kurset varer i 3 timer og koster 15.000 kr. + transport. Hvis kurset vedrører brugen af Power Market Simulator er der i denne pris inkluderet en gruppelicens til PMS-Scenario for 1 måned.

Hvis I er en virksomhed eller myndighed, der ønsker internt at blive introduceret til energisystemet, e2g-kortet og til Energy Transition Model, kan I bestille et kursus hos Strategirummet.

Kurset varer i 3 timer og koster 10.000 kr. + transport. 

Du kan høre mere om de interne kurser ved at ringe til Flemming Nissen 20579736 eller sende en mail til fn@strategirummet.dk

Du bestiller et internt kursus ved at skrive en e-mail til fn@strategirummet.dk med emnet: "Kursus", og så bliver vi enige om det tidspunkt, hvor det skal holdes.